Verdieping in je relatie

praktijk voor bewustwording en persoonlijke groei

Ook als je in een relatie bent kunnen wij van betekenis zijn. Hebben jullie het verlangen om op een dieper niveau te verbinden en elkaar opnieuw te  ontdekken? Samen gaan we aan de slag om jullie bewuster naar elkaar te laten kijken, te voelen en te ervaren.
Iedereen die in een relatie zit komt zichzelf wel eens tegen. Je vraagt je af of er meer is en zo ja, wat is er dan nog meer en waar vind ik dat.

Binnen de relatie kan er ook verlangen zijn naar een ander en hoe moeilijk is het dan om dit met je partner te delen. Waar komen die gevoelens vandaan want je houdt toch van je partner en je bent zeker niet van plan om je partner te verlaten. Hierover praten kan veel ruimte geven. Ook daarover kunnen we met jullie in gesprek om jullie daarin te ondersteunen.
Wellicht is er iets nodig om je huidige relatie weer te laten leven waardoor het verlangen ontstaat. Misschien is er ook meer aan de hand en voel je dat de monogame afspraak die je ooit samen maakte beknellend werkt.

Vanuit onze levenservaring weten wij dat dit lastige vragen zijn waar zo even geen snel antwoord op te vinden is. IWij begeleiden jullie in het communiceren met elkaar om dit verlangen samen een plek te geven. 
Angst om elkaar kwijt te raken is namelijk de grote reden om dit openbaar met elkaar in kwetsbaarheid te bespreken.

Tijden veranderen dus ook relaties veranderen. De traditionele rolverdeling ligt al lang achter ons waardoor veel mensen zoekende zijn naar een nieuwe manier van in relatie zijn. Of dit nu monogaam is of niet. Alles valt en staat met; “samen delen is samen helen”.
Ook de seksualiteit in relaties maakt een enorme verandering door. Mensen voelen steeds meer een drang naar vrijheid en echt genieten tijdens de seks. Ook hierin kunnen wij jullie spelenderwijs leren om de seks en intimiteit binnen jullie relatie weer nieuw leven in te blazen. 

In de sessies is er de mogelijkheid om samen te komen maar ook bestaat de mogelijkheid om eerst los van elkaar met ons in gesprek te gaan. Wij zullen ons dan inleven in jullie gevoel en als mediator functioneren met als doel jullie nog dichter bij elkaar te brengen.