Onze tarieven

Regeling voor minima.

Sommige mensen hebben het niet zo breed. Voor mensen op bijstandsniveau of lager hebben wij een speciale regeling. Na overleg bieden we je een korting van 25%. 

Wilt u vaker komen?

Sommige mensen vaker behoefte aan een Awakening massage. Voor deze mensen hanteren wij een korting van 10% 
bij het boeken van drie sessies. Het bedrag dient dan bij de eerste sessie voldaan te worden.

Avond en weekendtafief.

Wilt jij een sessie in de avond of op zaterdag? Wij rekenen dan een toeslag van 20 euro bij een massage. Op zondag is dit 40 euro.

Kennismaking Awakening massage:

Bij deze massage maak je kennis met onze Awakening-massage. Deze massage is puur voor lichamelijke en geestelijke ontspanning. echt een momentje voor jezelf. De sessie duurt anderhalf tot twee uur.
Het tarief is 140 euro.

Awakening massage:

Een Awakening massage duurt ongeveer twee en half tot drie uur. Deze massage geven wij op een matras op de grond. Dit is inclusief intake en na-gesprek.  Vooraf bespreken wij duidelijk jouw verlangens en grenzen. Deze massage is vooral intuïtief  met invloeden uit de Kashmirische massage.
Het tarief is 180 euro.

Give and receive Awakening massage:Tarief is 225 euro

Vier handen Awakening massage:

Een vier handen Awakening massage geven wij samen. Deze massage geven wij op een matras op de grond. De sessie duurt twee en half tot drie uur inclusief intake gesprek
Het tarief is 235 euro .

Awakening massage voor stellen:

De duo Awakening massage voor stellen duurt ongeveer drie uur. Deze massage geven wij samen vanaf een matras op de grond. Dit is inclusief intake en na-gesprek. De massage zelf duurt ongeveer anderhalf uur. Vooraf bespreken wij duidelijk jullie verlangens en grenzen. Wij geven deze massage altijd samen.
Het tarief is 250 euro.

Give and receive Awakening massage: Het tarief is 300 euro.

Meditative Flogging:

Een meditative Flogging sessie duurt maximaal twee uur. Na de sessie is er zeker ruimte om even bij te komen. Vooraf bespreken wij duidelijk jouw verlangens en grenzen. Deze sessie kan ook door ons samen gegeven worden tegen een meerprijs. De liefdevolle aanraking wordt dan gegeven door Eline en het Floggen wordt gedaan door Peter.
Het tarief is 140 euro. (meerprijs duo flogging is 60 euro)

Meditative Flogging met Awakening:

Bij deze sessie gaan we voor het totale plaatje van een meditative Flog sessie, waarna jij nog even de zachtheid van en Awakening massage mag ervaren. De sessie zal zo’n drie uur duren. Vooraf bespreken wij duidelijk jouw verlangens en grenzen. Deze sessie kan ook door ons samen gegeven worden tegen een meerprijs.
Het tarief is 225 euro.

BDSM/Tantra Awakening massage:

Bij deze Awakening massage passen wij een lichte vorm van bdsm toe dmv. floggen (spanking) en andere pijnprikkels. Deze massagevorm wordt alleen gegeven door Peter.
Uiteraard worden vooraf duidelijk jouw verlangens en grenzen besproken. De massage duurt ongeveer anderhalf uur. Ook is er een uitgebreid intake en na gesprek.
Het tarief is 180 euro.

Coaching:

In een coachgesprek gaan wij met jou naar de kern van je vragen. Wij geven jou handvatten waar je mee verder kunt om dichter bij jezelf te staan. Ook kunnen wij via een coachgesprek kijken of verdere behandeling nodig is. 
Het tarief is 50 euro per uur.

Skype-coaching:

Bij een skypegesprek kunnen wij jou online ondersteunen maar we kunnen ook een intake doen voor een vervolgbehandeling. Ook kunnen wij jou op een toegankelijke manier helpen bij je persoonlijke vragen. 
Het tarief is 30 euro per uur.

Fotografie

Bij Jij Bent Jezelf kan je ook terecht voor een professionele photoshoot. Dit kan een individuele shoot zijn maar ook een love shoot met je partner behoort tot de mogelijkheden.
In combinatie met coaching is een photoshoot een mooie gelegenheid om anders naar jezelf te gaan kijken.

Een portret-shoot heeft u al vanaf 125 euro

Wij verzorgen ook uw photoshoots voor bruiloften en partijen en kunt u bij Jij Bent Jezelf terecht voor andere vormen van fotografie.
U kunt contact opnemen voor onze mogelijkheden.

Betalingsvoorwaarden

U kunt uw betaling van de afspraak twee dagen van te voren over maken op onze rekening of direct na de afspraak contant betalen. (geen pin). U kunt ook ter plekke betalen via een tikkie.
Bij verhinderingen dienen afspraken ten minste 48 uur van te voren te worden afgezegd. Bij geen of te late afzegging wordt een deel of het totale bedrag gefactureerd, welke binnen tien dagen voldaan dient te zijn.
Betalingen per bank naar ons rekeningnummer.
Jij Bent Jezelf Coaching Onder vermelding van: je naam en de datum van de afspraak.