De grootste gave is overgave

praktijk voor bewustwording en persoonlijke groei

Even voorstellen

Jijenjezelf

Wij zijn Eline en Peter en via vele levenslessen zijn wij bij elkaar gekomen. Voordat wij elkaar leerde kennen hebben wij vele bergen verzet en veel oude pijn mogen verwerken en leren omarmen. Los van elkaar waren wij al even bezig met het proces van bewustworden en persoonlijke groei. Toen wij elkaar leerde kennen kwam er al snel het idee om andere mensen te ondersteunen in hun persoonlijke proces. De keuze om samen te gaan werken ging niet zonder slag of stoot. We mochten keuzes maken waarbij we tegen heel veel zaken aanliepen. 
Angst om er voor te gaan was tocht wel de voornaamste. We hebben de afgelopen jaren geleerd om in het moment te leven en dat maakt het kiezen voor de toekomst soms lastig. Wat nu als onze relatie over gaat? 

Kunnen wij wel samen werken? Staat onze verbinding niet onder druk als we naast onze relatie ook nog eens gaan samenwerken in een onderneming? +Allemaal angsten die ons eigenlijk beperkte om er echt voor te gaan. Nu is het dan zo ver. Jij en Jezelf is een feit en wij willen jou graag op weg helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Vanuit onze levensvisie en ons gevoel ondersteunen wij jou om de beste versie van jezelf te worden. De inzichten die wij kregen en nog steeds krijgen gebruiken wij en zetten wij in om jou een stapje op weg te helpen en om bij je blokkades te komen. Je kan dan uiteindelijk jezelf helpen om anders in het leven te gaan staan.Afgestemd op jouw behoeftes kunnen we samen het pad inslaan van bewustwording.

Dit kan in een gesprek, met lichaamswerk, tijdens een wandeling in de natuur maar ook passen wij fotografie toe om je andere inzichten te geven of je te leren omgaan met je onzekerheden.

Emotionele of lichamelijke blokkades kunnen overal vanuit het verleden vandaan komen en ons doel is om samen met jou bij de kern te komen. In het lichamelijk emotionele kan een helende massage een mogelijkheid zijn om oude pijn en trauma’s een plekje te geven. Wij nemen je mee in een reis van bewustzijn en verbinding waarin je een helende vorm van levensenergie mag ervaren. Tijdens onze massages nodigen we je uit je over te geven aan onze zuivere intentie om je wezenlijke zelf te ontmoeten door je eigen energie en sensualiteit te ontdekken en te beleven.

Het leven heeft ons gevormd tot wie wij nu zijn. Deze ervaringen passen wij toe in ons werk.
Het heeft van ons mooiere en meer bewuste mensen gemaakt en het heeft ons veel mooie lessen gegeven.Wij leerden hoe het voelt om jezelf lief te hebben om vanuit deze innerlijke verbinding te verbinden met anderen. Wij zijn van daaruit in staat om ons liefdevol  te verbinden met anderen op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak. Wij zetten met veel passie onze ervaring, wijsheid en kennis in om jou te helpen transformeren naar een bewuster en liefdevoller mens.

 

 

 

 

5_pe

Mijn naam is Eline en ik ben 41 jaar. Na een relatie van 22 jaar kwam ik er achter dat er meer te ontdekken viel in het leven. Na mijn scheiding heb ik veel over mezelf mogen leren. Deze mooie levenslessen hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben. Mijn missie in het leven is om anderen te ondersteunen in hun proces. Van onzekere vrouw met een lage eigenwaarde voel ik mij nu krachtig in het leven staan. Ik heb mezelf mogen leren zien in wie ik ben. Het was hard werken om de liefde voor mezelf weer te voelen.
Graag deel ik met jou over mijn proces om jou te laten ervaren dat innerlijke rijkdom iets is wat in jezelf zit. 

Mijn naam is Peter en ik ben 48 jaar. Ook ik heb een lange relatie van 22 jaar achter de rug. Mijn leven is 180 graden gedraaid na mijn scheiding. Ik werd wakker en ontdekte voor het eerst dat ik een op en top gevoelsmens ben. Ik heb altijd veel gevoelens onderdrukt in mijn leven. Nu leef ik vanuit mijn hart en vanuit mijn gevoel en dat maakt dat ik mezelf heel anders ben gaan bekijken. Ik ben veel donkere stukken van mezelf tegen gekomen en deze heb ik mogen helen. Met veel liefde wil ik jou ondersteunen en bij de hand nemen om ook jou te laten ervaren wat het is om de beste versie van jezelf te worden.