tantra massage

Waarom kies jij voor een tantra massage?

Je kent het vast wel. Lichamelijke klachten die ontstaan vanuit emotionele problemen. Vaak heb je al een heel traject afgelopen om deze symptomen te bestrijden zonder het gewenste resultaat. Dan wordt het misschien eens tijd het probleem bij de kern aan te pakken. Veelal is er een verstoorde balans tussen voelen, denken en handelen wat mede de oorzaak kan zijn van veel lichamelijke klachten.

Voelen is iets wat in deze maatschappij waarin je gericht moet zijn op rationaliteit en prestatie een ondergesneeuwd onderwerp. Neem het voorbeeld bij topsporters. Ze zijn er op gebrand om te winnen en dat is dan ook het enige wat telt. Verliezen is geen optie waarbij wordt voorbij gegaan aan het basisgevoel dat het oké is zoals je bent. Is er dan verlies dan zak je door de bodem.

Ben jij op zoek naar de balans tussen lichaam en geest om juist in alle omstandigheden te presteren en waarbij het voor jou goed voelt? Misschien kunnen wij jou ondersteunen om vertrouwen te krijgen in je lichaam en daarmee ook in jezelf.

Onze professionaliteit ligt in het persoonlijke en dat is nu juist wat ons werk zo leuk maakt. Wij mogen ons goed in kunnen leven in de ander wat betekend dat wij ook dicht bij ons eigen gevoel bliven staan. Vaak gebeurt het onbewust maar als iemand zich niet goed in de ander inleeft dan voel je dat meestal feilloos aan.

Een behandeling bij ons ondergaan kan veel bij jou losmaken en kan vaak een eerste mooie stap zijn naar en bewuster leven en persoonlijke ontwikkeling. Wij kunnen dit met overtuiging delen omdat ook voor ons de eerste grote stap voelde als wakker worden. Realiseer je dus dat alles in jezelf zit en dat je het uiteindelijk zelf moet doen. Goede ondersteuning kan jou helpen dichter bij jezelf te komen waardoor de liefde voor jezelf kan groeien en jij gaat zien dat je goed bent om wie je bent.

Gedrag is niet te sturen, maar gevoelens overkomen je. Pijn en angst kun je wegstoppen maar de kracht waarmee je dat doet kan gelijk staan met de kracht waarmee ze ooit weer tevoorschijn komen. Zien wat je pijn en je angst is en het aangaan kan jou leren om dit gevoel te omarmen. Het mag er zijn. Het is een onderdeel van jou die jou gemaakt heeft wie je bent. Als je jarenlang niet vanuit je gevoel geleefd hebt dan kan de confrontatie met je gevoel best heftig zijn. Maar het is wel DE manier om weer bij je geluk te komen.  Altijd maar positief zijn werkt niet al is het wel heel belangrijk om niet in het negatieve te blijven hangen.

Dus wil jij meer geluks-momenten in je leven neem dan contact met ons op en dan kunnen we samen kijken wat voor jou goed voelt.