De beste versie van jezelf

praktijk voor bewustwording en persoonlijke groei

Wat kan persoonlijke coaching voor jou betekenen?

In onze persoonlijke training kunnen we jou ondersteunen om de beste versie van jezelf te worden. De training kan bestaan uit coaching-gesprekken, massage, fotografie en oefeningen in het maken van contact met jezelf en met de ander om je zelfvertrouwen en je zelfbeeld te herstellen. De training kan uiteindelijk afgesloten worden met een mooie photoshoot in een studio of in de natuur. Je kan dan via de foto’s in je eigen spiegel kijken en een andere kijk krijgen op jouw zelfbeeld.

 

Het is een persoonlijke training voor zowel mannen als vrouwen die vanuit een zuivere essentie in contact willen komen met hun ziel.
We gaan samen op reis om jou weer in contact te brengen met je gevoel om van daaruit krachtig en zelfverzekerd door het leven te gaan.

We gaan samen de confrontatie aan om te zien waar jouw huidige gedrag en denkwijze zijn oorsprong heeft zodat oude overtuigingen los gelaten kunnen worden met als doel om weer met een frisse en nieuwe blik in het leven te staan. Na iedere sessie krijg je praktische opdrachten mee waarmee je thuis aan de slag kan.
Tussen de sessies door blijven wij in contact met elkaar en zullen we jou ondersteunen in je proces.

Het doel van deze training kan ook zijn om beter met je angsten om te leren gaan. Angsten staan je veelal in de weg om vanuit je hart te kunnen leven. Je gaat leren dat kwetsbaarheid jouw kracht is en hoe je deze kracht in kan gaan zetten in het dagelijkse leven.

Je wordt je meer bewust van je verlangens en je grenzen en leert deze ook te geven.

"Als je overgeeft aan het niets dan ligt daar het antwoord op alles".

Je  kan seksuele voorlichting krijgen op een dieper niveau waarin we op zoek gaan naar de balans tussen vrouwelijke en mannelijke energie. Ook ga jij leren hoe technieken uit de hersenwetenschap jou kunnen helpen om je brein te resetten. Dit gaat jou helpen om oude patronen los te laten en het gaat je de kracht geven nieuwe doelen en dromen te verwezenlijken.

Je leert de intentie van aanraking voelen en herkennen. Je lichaam slaat dit gevoel op en dit zal je helpen om in de toekomst vanuit de liefde voor jezelf intimiteit aan te gaan met een ander. Je lichaam en je geest worden seksueel bewuster.

Je gaat weer echt leren voelen waardoor je ruimte gaat ervaren om weer te experimenteren en te “spelen”.

Als je dichter bij jezelf staat dan ga je ook anders communiceren. Vanuit je verlangens weet jij beter je grenzen aan te geven en in deze training ga je leren liefdevoller te communiceren met de ander.

Jij bent het waard om te genieten, te voelen, te spelen en te oefenen om weer met plezier vanuit liefde te leven.

Deze training omvat vier sessies van ongeveer drie uur en de training wordt afgesloten met een Photoshoot. In de sessies gaan we stapje voor stapje leren hoe jij je angsten kan aanschouwen en te transformeren naar het zien van mogelijkheden. De eerste overgave is om te durven investeren in jezelf.
Uiteraard kunnen we samen met jou ook een traject bepalen aan de hand van wat jij nodig denkt te hebben.