jijbentjezelf (6 van 9)

Give and receive Awakening massage

Tijdens deze Awakening tantra massage is geven EN ontvangen het thema. 

Bij binnenkomst hebben we zoals bij al onze sessies eerst een intake gesprek. Daarna mag jij een intense Awakening massage ontvangen. Je zal in een heerlijke flow komen en echt het contact met jezelf ervaren. Als jij dit stadium hebt bereikt dan kunnen we overgaan naar het tweede gedeelte.

Vanuit de ontvangende modus ga je direct over in de gevende modus. Je gaat dus zelf masseren. Bij het ontvangen was jouw ademhaling gericht op het ontvangen. Nu ga jij je ademhaling gebruiken om te geven. Je zal ervaren dat de levensenergie gelijk anders gaat stromen. Het rondgaan van deze energie kan je ervaren als zeer prettig en je kan in een heerlijke flow komen waar niets moet. Als geven vanuit je hart komt dan is er geen techniek, geen prestatie en geen moeten. 

Er ligt een mooie uitdaging op jou te wachten. Je geeft een zachte intieme massage zonder dat je in een seksueel gerichte modus terecht komt. Mocht jij wel seksuele gevoelens ervaren dan is het hierbij de kunst om deze gevoelens bij jezelf te houden en niet te projecteren op de ontvanger. 

Deze ‘nieuwe’ vorm van massage is echter nog niet voor iedereen weggelegd. Wij vragen van jou dat je al wat oefening gehad hebt in het ontvangen van een tantrische massage. Voel jij van daaruit het verlangen om (te leren) geven dan zullen wij samen met jou in gesprek gaan. Ook voor ons is het belangrijk dat we ons er goed bij voelen. Als je bij ons voor het eerst komt dan zullen we jou altijd eerst voorstellen dat je alleen ontvangt. Vaak is dit al spannend genoeg en ook wij willen ons graag eerst op jou afstemmen. Het geeft jou ook de gelegenheid om te ontdekken of deze vorm van massage jou aanspreekt. Je ervaart hoe wij te werk gaan en je zal kunnen ervaren of het overeenkomt met jouw verlangen. Bij een eventueel volgend bezoek kunnen we dan de sessie verdiepen en mag jij de liefdevolle aanraking zelf gaan geven.

De Give and receive massage zal zo’n vier uur in beslag nemen. 
Mannen, vrouwen en stellen zijn welkom om deze nieuwe behandeling te ervaren.