Deel hier jouw ervaring bij Jij Bent Jezelf

Hoe was jouw ervaring bij ons? Heb jij een mooie sessie gehad bij Peter of Eline of misschien wel van ons allebei? Laat ons en de bezoekers van onze website weten wat jouw ervaring was in ons gastenboek.

51 reacties op “Online gastenboek”

 1. Eline, wat een bijzondere vrouw is het.

  Ik ben bij haar gekomen omdat ik last had van fysieke ongemakken in mijn lichaam wat kwam uit een ongezonde relatie. Door stress uit deze relatie ben ik het contact met mijn lichaam verloren. Ze stelde mij voor een keer een awakening massage te doen, waarbij er ruimte was om mijn eigen grenzen aan te geven. Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat de massages helend kunnen zijn. Het kunnen ontvangen heb ik opnieuw kunnen leren in een veilige en warme omgeving. Tijdens de sessie kan ik mezelf zijn en zijn er geen verwachtingen. Deze manier van masseren heeft mij een beter zelfbeeld gegeven en doet mij realiseren hoe waardevol mijn lichaam en mijn grenzen zijn. Eline haar handen zijn van goud en kunnen zowel het vuur als mijn verdriet naar boven krijgen. Iedere keer is het weer een ervaring.

  Dankjewel Eline!

  Lieve groet,

  Wouter

 2. Wij, man & vrouw, hebben op 27 oktober 2023 genoten van een duo massage sessie met Peter & Eline en kijken er met warme gevoelens op terug. We waren niet aan ons proefstuk toe, maar maakten wel voor het eerst kennis met deze fijne, lieve mensen. Het was ongelooflijk relaxed om enkel te mogen ontvangen in de mooie, sfeervolle lounge op de benedenverdieping van hun woonhuis, uiteraard volledig privé. Het was genieten ‘puur sang’. Niettegenstaande het een duo massage was, hebben we ze wel meer als individu dan als koppel beleefd. Peter met de dame, en Eline met de heer, naast elkaar, maar er was geen interactie tussen ons als stel wat we eigenlijk wel verwacht hadden (gebaseerd op gelijkaardige ervaringen). Heerlijk relax. Peter is een meester en bespeelt het lichaam van de vrouw met veel gevoel, respect en met kennis van ‘zaken’, ongelooflijk!

  Warme knuffels van ons S & M

 3. ! Awaken the Senses !

  Afgelopen week heb ik deze fantastische sessie bij/met Eline mogen ervaren. Hierbij worden de verschillende zintuigen op een hele mooie en fijne manier
  extra geprikkeld terwijl andere zintuigen juist worden ontzien. Dit geeft een hele intense en mooie ervaring. Ik ervaarde het als volledig uit mijn hoofd gaan en volledig opgaan in mijn gevoel. Je voelt de liefde je lijf binnenstromen, zo’n warm en fantastisch gevoel !!!

  Sereen !
  Het toverwoord voor mij was Sereen, ik voelde me helemaal sereen, in harmonie met mezelf, alles leek met elkaar verbonden en er was volledige rust.
  Dat gaf zo’n ontzettend fijne energie en dat voel ik dagen erna nog.
  Vanuit dat gevoel kreeg ook de sensuele massage een nog diepere lading en ik kon er nog meer van genieten.
  Echt een geweldige sessie, die op zo’n fijne manier door Eline wordt (be)geleid. Zo liefdevol, zo mooi, echt fantastisch !
  Ik ga deze sessie zeker nog af en toe herhalen !!
  Dankjewel lieve en prachtige Eline X

 4. Eline liet mij dichterbij God komen, het licht dat in ieders hart schuilt begon als nooit te voren te schijnen.
  Ik wil je bedanken voor deze mooie reis die we samen maakten. De energie die je in mij aanwakkerde zorgde ervoor dat mijn hele lijf als elektriciteit begon te geleiden, je snapt wel wat ik hiermee bedoel.. Ik sta weer aan.
  Tot snel.

  Liefs,

  Frankie

 5. Met een dankbaar gevoel kijk ik terug op de massage die ik van Eline heb mogen ontvangen. Het ontvangst, in de mooie sfeervolle ruimte was erg fijn. Tijdens een kopje thee en een kennismakingsgesprek was ik snel op mijn gemak. Dit had mede te maken met de openheid van Eline. De massage, die volgde op een meditatie was erg prettig. Ook pijnlijke emoties werden voelbaar, die ruimte kregen door het vertrouwen en de liefdevolle handen.

 6. Wat een ongelofelijk mooie belevenis, de Awakening massage. Zo eerlijk, zo puur, zo liefdevol, zo empathisch, zo vol, zo sensueel, zo echt ! Wat heeft Eline mij op een superfijne manier geraakt en aangeraakt ! En mij ook weer verder geholpen op mijn Tantrische Pad. En niet alleen door de massage, ook door onze gesprekken. Wat een ontzettend mooie en lieve vrouw !!
  Ik kom graag binnenkort weer langs om weer een stapje te zetten op mijn Pad naar meer zelfliefde en meer vanuit verlangen i.p.v. grenzen te leven. Want daar word ik gelukkig van !
  Dankjewel lieve Eline !

 7. Beste Eline,

  Afgelopen zaterdagmiddag ben ik bij je geweest voor een awakening massage, we zijn begonnen met een stukje meditatie daarna volgde de massage,
  met hier en daar wat speelse elementen in verwerkt het was weer genieten, heerlijk ontspannen middag gehad.
  Eline stelt je echt op je gemak een glaasje water of een kopje thee.

  Mvg. Ivo

 8. Ad Huikeshoven

  Afgelopen vrijdag kreeg ik een tantramassage van Eline. Ik voel me drie dagen later nog steeds ontspannen. De ontvangst was hartelijk en warm. Eline nam ruim de tijd voor uitleg, afstemmen verwachten, en ook voor de massage. Ik kon me vrij gemakkelijk overgeven aan haar kundige handen. Ik wilde mijn levensenergie weer voelen stromen. Aan het einde van de massage lag ik te trillen. Eline legde uit dat dit een teken van het ontwaken van de Kundalini energie is.

 9. Afgelopen vrijdag voor een Awaking massage bij Eline geweest Het was en mooie ervaring op mijn zoektocht in de wereld van Tantra.De intense aanrakingen tijdens de massage heeft mij veel energie gegeven. Als ik aan terug denk voel ik weer een tinteling in mijn lichaam. De mooie en warme massage tempel en jouw warme en professionele opent je hart en bewustzijn.
  Het is zeker voor herhaling vatbaar.

 10. Al een paar jaar nieuwsgierig en op zoek, maar de stap nooit gezet. Vandaag wel, de site van Peter en Eline gaf al veel informatie, ik heb de drempel genomen. Eline straalt met haar persoonlijkheid warmte, professionaliteit, kennis en vooral ‘alles mag er zijn’ uit.
  Kennismaken met Tantra kan denk ik nauwelijks beter, in een mooie, warme kamer. Maar veel belangrijker is de intuïtieve manier waarmee Eline er 100% is en er tegelijkertijd voor zorgt dat ik 100% kon ontvangen. Iets waar ik veel moeite mee heb … of misschien nu wel had. Ik kan moeilijk woorden vinden voor deze ervaring, en probeer ik het dus ook maar niet. Maar als je twijfelt heb ik één advies, maak een afspraak met Eline.

 11. Lieve Eline,
  De van de week ontvangen awakening massage was in een woord intens.
  Het is natuurlijk even spannend want je weet niet waar je terecht komt en wie Eline is, maar die spanning is al gauw verdwenen als je binnen bent.
  Een geweldige verwarmde en warme kamer waar je snel op je gemak gesteld wordt.
  De massage zelf was, zoals in mijn idee een awkaning massage behoort te zijn.
  Zeker voor herhaling vatbaar, Eline je ziet mij snel weer verschijnen.

 12. Geweldige ervaring. Verrijkend en verdiepend. We waren onder de indruk van de deskundigheid en de professionaliteit. Dagen hierna voelen we ons lekker en genieten nog na. Ook een reis naar binnen naar je eigen verlangens en gevoelens. Een aanrader in tantra land!

 13. Ik had wat tijd voor mijzelf nodig en dus een massage geboekt bij Eline. Wat een geweldige liefdevolle ervaring was dat. De energie die na de sessie in mijn lichaam zat gaf mij heel veel voldoening. Ik heb er ontzettend van genoten en ben heel blij dat ik de stap gezet heb.

 14. In de nieuwe praktijkruimte kreeg ik een tantra massage van Peter. Voor de massage nog een gehad met Eline en Peter. De sfeer van de ruimte, de muziek en de massage maakte dat ik mij compleet kon ontspannen. Uit mijn hoofd en in mijn lichaam. Ik kwam even tot rust. Dank je wel Peter voor de fijne massage!

 15. Heb heerlijk genoten van een massage van Eline.
  Werd rustig ontvangen en hebben eerst gepraat zodat ik wist waar iedereen stond voordat we de massage gingen houden.
  Het was een warm en open gesprek en vond erg fijn van te voren te doen.
  Had nog nooit eerder een tantra massage mogen ontvangen en dat was ook zeker een geweldige ervaring.
  Ik kom zeker nog een keer terug om nogmaals te mogen ervaren.

  mvg,
  Joost

  1. Gunther & Ann

   Beiden genoten van de awakening koppel massage, zeker een aanrader, het was ontspannend, emotioneel en sensueel!Bedankt voor de ervaring!

 16. Adrie Derks

  Lieve Eline en Peter,
  Het moet nog helemaal landen maar ik ben dan ook zo aangenaam verrast door twee van de meest liefdevolle mensen die ik ooit heb mogen ontmoeten.
  Jullie openheid en eerlijkheid is wonderlijk en bijna niet van deze tijd te noemen, wat een fijn en open gesprek en wat een fijne intieme massage volgde daar op heel bijzonder om dat te mogen beleven.
  Avonds heerlijk met mijn vrouw in de jacuzzi de middag met haar besproken, ik heb niet dat stromende gevoel maar dat kan denk ik ook niet bij de eerste keer.
  Ik wil graag een afspraak maken voor oktober maar dan voor mijzelf en voor mijn vrouw die wel eens van een man een tantra massage wil ontvangen en dan zonder al die grenzen dus Peter 🤗 ik weet niet of het kan maar we komen dan samen kijk en denk er maar over.
  Ik dank jullie uit heel mijn hart, veel liefde en geluk, Adrie enTrudie.

 17. Bedankt voor de heerlijke ochtend vandaag…..en om te beginnen met het open en lieve ontvangst, waarbij je je meteen helemaal op je gemak voelt.
  Het is zo fijn om twee mensen te treffen die zelf zo open en eerlijk zijn over hun eigen ervaringen en levens, dat je je meteen op je gemak voelt en je ook alles durft te zeggen wat er in je hoofd omgaat en je echt kunt uitspreken over waar je tegen aanloopt en wat je graag wilt aanpakken.
  De massage was heerlijk en had nooit hoeven stoppen, het ontvangen en niets terug doen was voor mij nog wel even wennen, maar voelde heel goed aan en was fijn.
  Ik ga zeker binnenkort weer, want ik merk dat ondanks dat het allemaal nog moet landen ik al wat meer zelfvertrouwen krijg..

  Dank je wel Peter voor alles en Eline voor er zijn

  Warme knuffel

 18. Dank je wel Eline voor deze prachtige ervaring. Was voor mij bijzonder om een vrouw zo dichtbij te voelen, en om het fysieke contact met een vrouw te ontdekken. De massage was heel zacht en liefdevol. Ontspannend genoeg om me op m’n gemak te voelen en tegelijkertijd prikkelend, telkens weer op een andere manier. Bijzonder om te merken hoe mijn lichaam daar op reageerde.
  Fijn was ook het respect dat Eline je geeft. Zowel voor mijn lichaam als voor mij als persoon. Ik waardeer heel erg dat je de tijd nam voor een gesprek om elkaar te leren kennen, en om na te gaan wat mijn wensen en grenzen waren wat betreft de massage.
  Een prettige bijkomstigheid is de sfeer van je huis, waar ik me meteen op mn gemak voelde, maar wat me ook al een beetje in tantra/oosterse sfeer deed komen.
  Minpunten waren er niet, behalve misschien dat de tijd te snel voorbij was. Ik kom graag terug, al heeft deze massage bij mij al echt iets in gang gezet in het proces om mijn seksuele energie te laten stromen. Dus ik geniet nog even na van deze roes.
  Nogmaals, dank je wel!!
  Esther

 19. lieve eline,

  ik heb van jou de Awakening massage mogen ontvangen. De tijd voor de massage schoof peter aan en jullie gezamenlijk hebben mij uitgebreid voor gelicht en op mij gemak gesteld. Jullie hebben uitgebreid jullie verschillende ervaringen met mij gedeeld en toegelicht, wat ik als heel fijn ervaren heb. ik ben er open ingegaan want had geen idee wat ik me moest voorstellen van de massage. Eline fijn dat ik bij jou de verschillende keuzes zelf mocht maken.
  De massage was voor mij een hele bijzondere ervaring en voelde elk deelte in mij lichaam en daar ook de energie stromen.
  Je ging zo zorgvuldig te werk , dankjewel daar voor en zeker een aanrader om te doen.
  ik kom ook graag bij je terug.

  warme groet

 20. Lieve Eline,

  Dit was mijn eerste ervaring bij jou voor een awakening massage, ik werd liefdevol ontvangen wat gedronken en gepraat en daarna volgde de massage.
  Ik werd heerlijk ontspannen en de aanrakingen waren erg aangenaam, eerste de rug en later de voorkant en er werd geen plekje over geslagen.
  Al met al een erg prettige ervaring bij Eline, het is voor herhaling vatbaar.

  Kusje en lieve groet Ivo

 21. Ingrid en Frans

  Wij hebben vandaag een Tantra massage gehad bij Eline en Peter. Het was echt heel fijn en het is echt de moeite waard om een massage te krijgen van deze hele
  lieve mensen en het was heel ontspannen en we voelen ons heel goed en ontspannen.
  Wij kunnen het echt aanbevelen voor andere stellen en wij voelden ons heel veilig bij Eline en Peter.

  X Ingrid en Frans

 22. Zo’n twee weken geleden ben ik bij Eline geweest voor de ‘Awakening massage’. De afgelopen 10 jaar heb ik op heel verschillende manieren ervaringen opgedaan met Tantra. Dat waren soms heel mooie, maar helaas ook minder mooie ervaringen.

  Al na een paar minuten tijdens het voorgesprek werd voor mij duidelijk dat ik bij iemand was waar ik mij veilig kon voelen. De uitstraling van Eline zorgde ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde en mocht zijn wie ik ben.

  Wat voor mij heel prettig was dat de sessie begon met een rustige meditatie waardoor ik uit het hoofd naar het hart kon gaan en meer in mijn gevoel kon komen. De massage sessie was echt een hele fijne ervaring waarbij je wordt uitgedaagd kwetsbaar en ontvankelijk te zijn. Voor een eerste keer bij Eline durfde ik mij al redelijk open te stellen, maar ik zal zeker vaker afspreken omdat ik voel dat de manier van werken van Eline mij kan helpen in mijn groei en veranderingsproces.

 23. Awakening massage:

  Mijn man en ik hadden nog nooit kennis gemaakt met tantra massages en waren hier wel nieuwsgierig naar. na een sessie kort gezien te hebben op een erotica beurs hadden we ons voorgenomen op zoek te gaan naar een tantra masseur of workshop. Helaas, kanker was er eerder dan de kennismaking met tantra en het verdween uit onze gedachten. Toen ik na 2 jaar eindelijk weer een beetje op krachten kwam en mentaal het ook wat beter begon te gaan stelde mijn man dit weer voor. Ik was door het gebeurde erg onzeker en bang geworden en had een zachte push in deze richting nodig. Er werd een mail gestuurd door mijn man en er volgde een telefonisch gesprek om wat te duiden wat het zou inhouden en om vooral mij over mijn angst heen te zetten. Ik besloot dus het een kans te geven. Daar aangekomen werden we vriendelijk ontvangen met een kopje koffie en een open en relaxed gesprek dat wat langer duurde dan normaal zodat ze in het gesprek duidelijk kregen hoe het nu met me ging en of ik er gerust en relaxed in mee kon gaan. Ik koos ervoor deze ervaring samen met mijn man te ervaren, ik werd gemasseerd door Peter en mijn man door Eline. Wij zijn nu een geweldige ervaring rijker, het was erg zacht en lief, warm en intens. Eindelijk een keer vrij van de angst die onderhuids steeds aanwezig is. Wat een bevrijding!! Dankbaar dat ik over mijn angst stapte die de kanker over mij heen heeft gegooid en dit kon toelaten, dankbaar dat ik me 100% kon laten meenemen in de ontspanning, dankbaar voor de liefde die door je lichaam gaat en dat ik me dit weer kon gunnen. Dankbaar dit met mijn man te mogen ervaren die ook erg genoten heeft van alles, zich ook kon ontspannen, zich ook kon laten meenemen in dit onbekende. De warmte, vriendelijkheid, openheid, liefde, wederzijds respect van Peter en Eline maakt dat ze met hun gouden handen en diamanten persoonlijkheid dit tot een fantastische belevenis maken. Dankbaar dat ik dit bij hen heb mogen ervaren en smaakt absoluut naar meer.

 24. ‘Verbondenheid en liefde’ dat zijn de woorden die ik gebruik om de sessie van afgelopen Juli samen te vatten. De weg er naar toe is altijd even spannend maar als Eline de deur opent valt de spanning gelijk weg. Wat een mooie verschijning is Eline. Prachtige vrouw die haar vak verstaat. Bij binnenkomst dronken we een kop thee en praten over van alles en nog wat. Al snel ging het gesprek over wat nu tantra is en hoe je tantra kunt toepassen in het dagelijks leven. Wat weet Eline er veel van af en hoe mooi is het om te zien hoe ze dit probeert over te brengen met haar nuchtere kijk op het leven. Na wat gepraat te hebben was het dan ook tijd om mezelf gereed te gaan maken voor de sessie.

  Het maken van verbinding vooraf aan een sessie is erg belangrijk. Hier werd dan ook ruimschoots de tijd voor genomen. De sessie die volgende kan ik in veel woorden omschrijven maar dat doe ik niet. Dit moet je echt ERVAREN! Heel bijzonder hoe de zachte handen van Eline samensmelten en vol overgave de energie laat stromen in het lijf. Ik kan niet goed beschrijven wat er met me gebeurde maar heel mijn lijf tintelde. Dit mede omdat door de opbouw van de massage geen lichaamsdeel werd overgeslagen.

  Eline via deze weg nog super bedankt voor de sessie en we zien elkaar snel weer. En voor een ieder die meeleest? Gewoon doen, geef jezelf eens een cadeautje en laat je uit volle liefde en overgave masseren.

  Groetjes Jan

 25. Wilde al langer een fijne Tantra massage meemaken, mijn eerdere ervaringen elders was niet echt fijn en heeft me niet gebracht wat ik ervan verwachten.
  Toen maar eens een afspraak gemaakt bij Eline en Peter, wat een verademing gelijk bij binnen komst word je warm ontvangen en krijg je wat lekkers te drinken.
  Daarna een eerlijk en open gesprek gehad over hoe en wat met tantra en over nog veel meer, heerlijke mensen om mee te filosoferen, je kan echt alles met hen bespreken en er aan werken.
  Daarna de massage gehad met Eline, echt zij heeft gouden handen en een killer body, ze geeft zo veel liefde en warme tijdens de massage, niet eerder ervaren en gevoeld.
  Het was een heerlijke connectie en innerlijke reis samen met haar, ik merkte bij mezelf dat ik me nog meer over mag geven aan haar lieve warmte, het was ook nog maar de tweede keer voor mij dus een volgende sessie gaan we zeker doen.
  Daarna nog even lekker zitten na praten en besproken waar ik nog aan kan werken om nog meer bij mezelf te komen en kan loslaten.
  Lieve Eline en Peter bedankt voor de fijne massage en ontmoeting, hier word je blij van, dit is wat mensen nodig hebben.

 26. Mijn ervaring..
  Peter en Eline kende ik slechts van hun Facebook groep. Ik had al wel het gevoel dat wat zij deden, ook met passie gebeurde, gebaseerd op hun eigen ervaringen en levensstijl.
  Deze mooie oprechtheid vond ik ook terug in mijn ervaring.
  Mijn doel was om begeleiding te krijgen in het opheffen van mijn energie blokkade.
  In het gesprek voorafgaand aan de massage door Eline werd dit ook besproken en kreeg ik ook een hele fijne indruk van haar.
  De massage was enorm fijn.Eline vertelde van te voren wat zij ongeveer ging doen en mijn zintuigen werden op verschillende manieren geprikkeld, wat een erg prettige gewaarwording gaf.De hele massage kwam bij mij over als een soort lange meditatie. Toen er van positie veranderd werd, kreeg ik een ervaring die ik nog nooit bij andere massages mee gemaakt heb.
  Mijn lichaam begon enorm te trillen en ook kwamen er heel veel emoties los die mij aan het huilen brachten.
  Vermoedelijk gebeurde dit omdat Eline zoveel liefde gaf in de massage die ik nog nooit eerder meegemaakt had
  Na de massage kon ik rustig bijkomen en kon er worden bijgepraat over het gebeuren.
  Het gaf mij heel veel vertrouwen in pad wat ik gekozen heb voor mijn begeleiding en ik ben erg dankbaar om dit te hebben meegemaakt.
  Bedankt lieve Eline en Peter ♥️

 27. Ik heb bij Eline een awakening massage ontvangen en dat was een zeer diepe ervaring die nu, een maand later, nog steeds goed voelbaar is.Met mijn eigen massage ervaring was het een echte openbaring en dat begon al bij het voorgesprek, wat mij rustig maakte en tegelijkertijd toch ook weer erg duidelijk maakte wat kon en wat niet. Tijdens de massage was het alsof ik een hele reeks nieuwe gevoelens bij mezelf kon ontdekken, en dat kwam niet het minst door de rustige en geleide kennismaking van onze lichamen. Tijdens de massage werd ik – bijna voortdurend -0 verrast door dingen die ik in een massage niet zo meteen zou verwachten. Bij mij werkte dat zo uit dat ik mij steeds meer open kon stellen en uiteindelijk helemaal in de ontvangst mode kwam. Ook is – nu ook nog – duidelijk dat niet alleen mijn lichaam maar ook mijn ziel helemaal aangeraakt is, en wel zo intiem dat ik dat nooit tevoren heb kunnen ervaren. Ik ga zeker terug!
  Liefs,
  Jan

 28. Afgelopen week heb ik een Awakening massage van Eline ontvangen.
  Eline straalt een gemoedelijkheid uit die me al vanaf het eerste moment op m’n gemak stelde.
  Ze nam me mee op een reis van ontspanning en loslaten van verwachtingen, waar ik me volledig kon focussen op de sensuele ervaring van het moment.

  Verder hebben we met z’n drieën zowel voor als na de sessie nog fijn gefilosofeerd over diverse onderwerpen en ervaringen.
  Ik waardeer jullie passie en openheid enorm en heb het ervaren als een welkome uitnodiging voor mijn eigen nieuwsgierigheid en openstelling.

  Dankjulliewel voor de ontspannende en inspirerende ontmoeting!

 29. Ik kijk nu al uit naar de tweede afspraak die ik binnenkort heb met Eline voor weer een intuïtieve sessie vol respect en liefde. Vooraf aan de vorige sessie was er een open gesprek waarbij ik mij direct op mijn gemak voelde. Maar nog veel belangrijker, gedurende de hele sessie heb ik mij op mijn gemak gevoeld en echt het gevoel van eerlijke liefde gehad. Ik kan 100% liefde geven aan mensen die ik (nog) niet ken en dat ook ontvangen. Maar eerlijk gezegd ben ik niet veel personen tegengekomen die dat ook kunnen. Eline is daar een positieve uitzondering op!

  Eline, veel liefs en tot snel.

 30. Donderdag 12-11 voor het eerst een afspraak gemaakt bij Eline om de Awakening massage te mogen ontvangen.
  Een hartelijke ontvangst met een fijn gesprek waardoor je gelijk op je gemak voelt.
  Eline is een vakvrouw die op haar intuïtie een heerlijke massage geeft. Zij weet een goede balans tijdens de sessie te behouden en het gaf mij een heel fijn gevoel om in elkaars energie te zitten.
  Met haar liefdevolle benadering en overgave maakte ik een reis door mijn lichaam dat overweldigend was: intensief, respectvol, oprecht, vertrouwen, zacht, intiem, prikkelend, energiek, sensueel.
  Een reis om niet snel te vergeten. Ter afsluiting nog heerlijk nagepraat met een drankje!

  Voor herhaling vatbaar, een aanrader!

  Nogmaals dank Eline (en Peter)!

  Namasté, John

 31. Recent heb ik een intuïtieve awakenings-massage mogen ontvangen van Peter. Nu iedereen (in coronatijd) met een grote boog om elkaar heen loopt, was het heerlijk om weer eens echt nabij te zijn met een ander mens. Het ontvangst was aller hartelijkst, ik kreeg iets te drinken en we hebben uitgebreid gesproken. Deels over koetjes en kalfjes, deels over de verschillende massages die Jijbentjezelf aanbiedt en een belangrijk deel van het voorgesprek ging over mijn wensen en grenzen. Ik voelde mij daardoor helemaal gezien en gehoord.
  Na het uiterst prettige gesprek was het tijd voor de massage. Peter checkte vooraf nog voor de zekerheid hoe ik tegenover gelijkwaardig bloot zijn stond, maar hij had al goed aangevoeld dat ik beiden-bloot juist prettig zou vinden. Het was mijn eerste keer bij Jijbentjezelf en de massage was zeker voor een eerste keer heel fijn. Peter hield goed rekening met mijn nekklachten. Mijn nek kreeg zelfs extra liefdevolle aandacht. Na de massage werd ik nog verwent met een zoete lekkernij en kreeg ik alle tijd om weer ‘te landen’. Ik kijk nu al uit naar onze volgende ontmoeting.

 32. Ik heb een sessie meditatieve flogging meegemaakt bij Peter. Het was een positieve ervaring. Mijn doel was puur en alleen mijzelf trakteren op een lichamelijke sensatie, door nieuwsgierigheid gedreven wat de flogging met me zou doen. Ik heb niets met SM, maar dit leek me een mooie variant. En ik vond het een leuke, prettige, aangename ervaring. Ik ben zelf lichaamswerker en ben zeer gewend om aangeraakt te worden en het was eigenlijk precies zoals ik me voorgesteld had. Peter luistert goed, houdt zich direct aan afgesproken codewoorden en gaat ervoor. Hij is ontvankelijk en heerlijk no-nonsense, daar hou ik van. Nog een tijdje gezellig gepraat en leuke tips van hem gekregen. Hartstikke blij dat ik dit meegemaakt heb. Ben met een prettig gevoel in mijn lijf naar huis gereden. Wil je je grenzen enigszins oprekken, gun jezelf dan deze ervaring. Ik merkte in mijn omgeving dat mensen het ‘stoer’ van me vonden, maar ik heb geen idee wat er stoer aan is om jezelf iets leuks te gunnen 🙂 Leuk is gewoon leuk!

 33. Vandaag voor het eerst bij Eline geweest voor een tantramassage. We kenden elkaar niet, dus ik was benieuwd hoe het zou voelen en of ik me vol vertrouwen kon openstellen en ontvangen.
  We kletsten vooraf over van alles en dat zorgde ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde.
  Eline is een prachtige vrouw en mooi mens en al bij de massage en strelingen van de rug genoot ik van haar liefdevolle aanrakingen. Haar lijf, haar handen en haar haren voelden geweldig en het was een storm van koestering. Naast het genot en de energie die ging stromen, was het voor mij emotioneel om zoveel liefde te mogen ontvangen. De tranen mochten komen en Eline nam me in haar armen.
  Het was een geweldige, bijzondere, heftige en heerlijke ervaring!

 34. Op een doordeweekse avond had ik mezelf een cadeautje gedaan. Een Floggingsessie gecombineerd met een Awakeningmassage van Peter. Natuurlijk vond ik het spannend, maar Peter liet me al snel op mijn gemak voelen. Ik voelde me begrepen, welkom en veilig.
  Tussen het floggen door kwam Peter contact met me maken. Mijn emoties kwamen los en wat voelde het fijn dat het er gewoon mocht zijn. Ik voelde de onvoorwaardelijkheid,iets wat ik soms heel erg mis. De sessie heeft me geleerd dat ik richting mezelf wat meer onvoorwaardelijk mag zijn, wat minder streng. Een geweldig cadeau, dank je Peter! Xxx

 35. Genoot van een heerlijke tantra massage van Eline. Ze is een pracht vrouw in alle opzichten met een eerlijke uitstraling. Ze gaf de massage met passie en gevoel waardoor de massage zowel ontspannend als opwindend was. Je voelt je helemaal op je gemak met haar. Absoluut voor herhaling vatbaar.

 36. Dinsdagavond was het dan zover. Ik reed in 1,5 uur tijd richting Alphen a/d Rijn voor een coachingsgesprek met Peter en Eline gevolgd door een Awakening massage van Eline. Met een fijne spanning in mijn lijf belde ik aan en werd ik vervolgens heel hartelijk en ontspannen ontvangen door beide. Ik voelde me na enkele minuten al thuis en het gesprek wat volgde was ontspannen, open, eerlijk en oprecht. Ook werd “de issue” waarvoor ik onder andere kwam heel persoonlijk behandeld en konden zij beide vanuit hun ervaring al wat kleine inzichten geven. Ik ervoer echt een gevoel van “samen” kijken naar het probleem. Heel fijn.

  Daarna werd ik door Eline mee geleid naar de massagekamer. We bespraken van te voren, wederom in alle openheid, de opties en do’s en dont’s. We deden een oefening waarbij we ons eerst met onszelf mochten verbinden en vervolgens met elkaar. Voor mij een bekende oefening. Wat ik vanaf dat punt mocht ervaren was in 1 woord bijzonder. De connectie die we konden maken, de professionele, zachte, speelse massage die ik kreeg was een heel mooi samenspel van fysieke en energetische aanrakingen tussen 2 mensen. Na de massage hebben we nog nagepraat, beide gedeeld over deze ervaring. Ook gaf Eline me nog een ander mooi inzicht die resoneerde.

  Samenvattend; De professionaliteit, de persoonlijke, open en oprechte aandacht die ze hadden voor mij met de kennis van Peter en Eline, maakt het een bijzondere ervaring.

 37. Het begin van een reis,
  Zondag exact een week geleden werd een puzzelstuk gelegd in de nieuwe wereld die ik wil gaan ontdekken en voluit beleven. Mijn doel: te mogen zijn in volle kwetsbaarheid, opnieuw te voelen en leren ontvangen.
  De roep van mijn lichaam naar aanvaarding en toelaten van seksualiteit begon eind 2018, de stap zetten tot actie kwam pas met de komst van mijn nieuwe partner. De motivatie tot mij openstellen en voelen, los te breken uit mijn eigen aangelegde ketens kreeg een boost. Heb toen 2 tantra sessies elders gehad, die ook van grote betekenis waren. En volgens wat ik nu ervaar nodig waren voor de volgende stap naar Eline en Peter toe.
  Een meditatieve flogging verweven in de awakening massage is wat ik bij Peter mocht beleven. Oorspronkelijk had ik gevraagd voor een sessie met zowel Eline als Peter. Toen echter de datum van 9/8 kwam die dan enkel met Peter kon, voelde dat juist. Ik geloof heel sterk in begeleiding door het Universum, dit kwam niet voor niets. Jaloezie had ik ervaren naar Eline toe bij een sessie die mijn partner bij beide had ontvangen. Deze zou mij belemmeren in het volledig openstellen. Ik twijfelde dan ook niet dat dit voor mij datgene was wat ik op dit ogenblik nodig had.
  En dat was het ook. Het begon al bij het voorgesprek. De wijsheid in de woorden, het alles kunnen bespreken in een volledig veilige omgeving. Geen oordeel dat over je wordt uitgestrooid, alles is bespreekbaar. De delen rond narcisme en de spiegel die de ander is hebben in de daaropvolgende week heel veel in gang gezet. De combinatie van zachtheid, pijn en dominantie tijdens de massage en flogging, de verschillende sensaties, de emoties die mochten losbreken en de liefde waarmee ze opgevangen werden. Het heeft een diepe indruk nagelaten, mij geraakt tot in het diepste van mijn ziel. Je bent een prachtpersoon Peter die perfect aanvoelt wat nodig is op het juiste moment.
  De week die volgde was er eentje van synchroniciteiten, een strijdlust wakkerde aan in mij. De tijd is gekomen om in mijn diepste krochten, het duister in mijzelf te belichten en om te buigen naar kracht en creativiteit. Ik ben mijzelf en mag dit tonen in volle glorie. De sessie belichtte een deel van mijn unieke pad. Een pad wat ik nu verder ga exploreren. Eline zie ik nu als een voorganger, zij toont mij heel duidelijk wat er allemaal kan, de oneindige mogelijkheden die er zijn zodra je stapt uit de kooi waarin je zit, wat het is vrij te zijn. Het is nu aan mij om mijn vorm te ontdekken, stap voor stap verder te gaan en vooral te genieten van deze reis wat ze ook brengen mag.

  Ik kan iedereen die de roept voelt tot ontdekken van je ware zijn, alleen maar aanraden dit zelf te ervaren.

  Grote dankbaarheid en respect voel ik voor jou Peter voor je schitterende begeleiding en wijze woorden, maar ook voor jou Eline ook al heb ik je nog niet ontmoet in levende lijve, je energetische aanwezigheid heeft reeds veel in beweging gezet.

  1. Wat een mooie woorden Ann. Dank daarvoor. Vertrouwen is de basis in het aangaan van een verbinding. Dank voor jouw vertrouwen en overgave. Dank voor je komst en tot een volgende keer…

 38. Twee uur rijden met de auto van Roermond naar Alphen aan de Rhijn.

  En waarom?

  Om een pak slaag te krijgen?

  Was het de moeite waard?

  Ja, zeker.

  Peter heeft mijn rug met verschillende onderwerpen getrakteerd – van zacht strelend tot pijnlijk.

  Heel rustig, meditatief.

  Afwisselend slaan en vasthoudend, strelend.

  Tot er een “release” was:

  oude pijn kwam naar boven, ik heb tranen gehuild, Peter heeft mij koesterend gehouden.

  Alles is goed nu.

  Ik voel me vrij.

  (Thomas)

 39. Na een eerdere tantramassage kwam ik via de tantracheck van tantrawijzer op een grote match met Jij bent Jezelf. Nieuwsgierig geworden nam ik een kijkje op de website en toen ik het voorbeeldfilmpje zag van de tantramassage van Peter en Eline snapte ik de match aangezien ik hier een mooie sessie met verbinding zag op een mat wat ik prettiger vindt dan op een massage tafel. Gelijk klikte ik door naar de ervaringen en toen ik daar zag dat er ook een flogging sessie met bondage mogelijk was, was mijn interesse helemaal gewekt en heb ik dus een afspraak gemaakt voor een meditatieve flogging met awakening massage.
  Afgelopen zaterdag was het zover en aangekomen bij Peter was er een hartelijke ontvangst en voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Met een kopje koffie hebben we even gekletst om kennis te maken en daarna de sessie door te nemen. Wat ik verwachtte van de flogging sessie was voor mij moeilijk te zeggen omdat het voor mij een kennismaking hiermee was maar wilde wel het verschil in ontvangen/overgave/voelen tussen beide sessies ervaren. Met tantramassage had ik al een eerdere ervaring gehad dus hier koos ik voor een gelijkwaardige sessie met body to body en yonimassage.
  Hierna gingen we naar de ruimte waar de sessies plaats zouden vinden en maakte Peter mij vast en kwam er een blinddoek tevoorschijn, of ik die op zou willen. Om mij volledig af te sluiten vond ik dat wel prettig. De sessie begon met het voelen van verschillende materialen gevolgd door het opbouwen van het ritme van de flogging, op het ritme van de muziek waar ik overigens niet veel meer van meegekregen heb. De afwisseling tussen materialen bleef doorgaan en af en toe kwam Peter dicht achter mij staan en voelde ik zijn aanrakingen wat een zeer veilig en prettig gevoel was. De afgesproken stopcode was niet nodig en ik vond het een hele prettige ervaring. Na afloop zat ik bij te komen op de mat van het licht wat er ineens was na het afdoen van de blinddoek en toen kwam Peter even achter mij zitten en nam mij wiegend in zijn armen. Even een korte pauze, wat water en daarna gingen we verder met de awakeningmassage. Ook hier kwam de passie en betrokkenheid van Peter in de sessies die hij geeft naar boven. De rustige, bijpassende muziek ging aan maar al snel was ik weer heel ver weg en kon ik alleen maar voelen hoe respectvol hij met de massage (en mij dus) bezig was.
  Na afloop nog even nagepraat over mijn ervaringen en op weg naar huis voelde ik al dat ik erg ontspannen was en voor mijn gevoel ook lichter in mijn lijf/hoofd. Voor iedereen die twijfelt zou ik zeggen ga het ervaren, voor mij is het in ieder geval snel voor herhaling vatbaar!

 40. Een Awakening massage op locatie
  Ik was om iets over elven in IJsselmuiden, een plek waar Peter en Eline een weekendje weg waren en er een mogelijkheid was voor een awakening massage. Wat een mooie omgeving. Ik had even moeite om het te vinden, maar werd door Peter er als het ware heen geleid. Een warm welkom. Eerste kopje thee gedronken en kennisgemaakt. Voor mij was het meteen al goed en voelde mij op mijn gemak. Het over van alles en nog wat gehad en open kunnen delen, aangegeven dat ik niet echt een verwachting had en dat ik het maar zou laten gebeuren. Ik had aangegeven dat ik meer wilde voelen en nog meer in contact met mijn lichaam wilde zijn, daarbij wel mijn eigen grenzen bepalen. Hij legde uit wat hij kon gaan doen en wat de mogelijkheden waren. Besproken wat wel en niet zou mogen. Zoals bijvoorbeeld intiem aanraken, dat hoorde niet bij de mogelijkheden. Hij gaf ook heel duidelijk aan dat hij niks wilde en dat ik alles mocht ontvangen en niks hoefde te geven. Ik mocht beslissen of wij gelijkwaardig zouden zijn en dat wilde ik. Na het gesprek ben ik gaan liggen en is hij met de massage begonnen. Ik lag op mijn buik met mijn ogen dicht luisterend naar de muziek en de handen op mijn lichaam voelend. Ik werd op verschillende manieren aangeraakt: zacht, wat harder, met een massage handschoen, wrijvend, tikkend en ga zo maar door. Wat een verschil en wat had dat een effect op mijn lichaam. Hij raakte mij heel liefdevol aan, ook in mijn gezicht. Dit raakte mij zo in mijn ziel dat ik heel emotioneel en verdrietig werd en ervan moest huilen. Dit heb ik allemaal toegelaten. Ik voelde ook heel veel energie door mijn lichaam stromen. Soms wist ik mij daar geen raad mee. Ik was in volledige overgave en dacht aan heel weinig. Ik wilde alleen maar voelen en niet denken.
  Peter had ook een bericht geplaatst over meditative flogging en daarop had ik in een PB gereageerd dat als hij nog vrouwen nodig had dat ik dan wel interesse had. Dit heef hij een klein stukje mee genomen bij deze massage. Hij heeft de flog gebruikt en wat dat met mijn lichaam deed was echt heel bijzonder. Ik voelde overal tintelingen en mijn hele lichaam reageerde. Ik voelde de energie door mijn lichaam gaan en mijn gedachte waren alleen maar bij het voelen. Ik dacht is dit alles? Het mag van mij harder. Ik heb dit niet uitgesproken, maar meerdere malen gedacht, omdat het zoveel effect had op mij en ik ook wel wil weten hoeveel ik kan hebben en wat dat dan voor effect heeft. Ik verlang nu naar nog meer. Op een gegeven moment werd er een heel diep stuk geraakt. Hierdoor ging ik reageren door heel hard te gaan schreeuwen en huilen. Dit is voor mij een behoorlijke overwinnen om het schreeuwen toe te laten. Jeetje wat deed dat een pijn en tegelijkertijd voelde het goed om het eindelijk eens op deze manier los te laten en toe te staan. Ik wist niet dat dit mogelijk was. Peter heeft mij toegesproken en gezegd dat ik het kon loslaten en hield mij vast en lag tegen mij aan. Hij gaf mij op deze manier de veiligheid en geborgenheid die ik nodig had. Hierdoor werd ik uiteindelijk rustig. Nog even rustig op mijn buik gelegen en toen mocht ik omdraaien. Peter vroeg of het goed ging. Mijn antwoord: Ik wist niet dat dit zo’n effect op mijn lichaam en gevoel zou hebben. Hij zei en dit was alleen nog maar de achterkant van je lichaam. Even een kleine pauze, wat water gedronken en toen was het tijd voor de voorkant. Hier was de reactie nog intenser dan op de rug. Mijn buik was heel gevoelig en voelde daar heel veel energie stromen. Hier schrok ik af en toe wel van. Voor mij zo nieuw om deze energie zo intens te voelen. Het is onwennig en weet nog niet zo goed wat ik met deze energie kan. Ik voel het steeds meer. Op een gegeven moment lag ik op mijn rug en door de aanraking werd er iets in mij geraakt en ik raakte in paniek. Mijn lichaam reageerde, ik had moeite om adem te halen en hij kwam steeds ophoog. Ik had echt het idee dat ik geen adem kreeg. Wat was dit eng en intens. Ik moest rechtop gaan zitten en Peter ging met mij mee ademen om mij weer rustig te laten ademhalen. Dit was hele oude pijn die aangeraakt werd en naar boven kwam. Ik had het idee dat ik aan het verdrinken was.
  Toen de massage was afgelopen, heb ik Peter een knuffel gegeven en even tegen hem aan gezeten. Omdat ik zo erg opensta en aan het ontvangen ben, wilde Peter nog een kleine oefening doen om mij te laten ervaren hoe het is om echt alleen maar te geven en dan niet te ontvangen. Ik moest terug naar mijzelf gaan dus niet in de ontvangende modus en ook niet in de gevende modus. Als ik daar was dan moest ik een seintje geven. Dat was op een gegeven moment zo en toen kreeg ik de opdracht om te gaan geven vanuit mijn gevoel. Hierdoor mocht ik hem aanraken zoals ik wilde rekening houden met het feit dat het niet intiem mocht worden. Dat ging ik doen en ben hem over zijn rug en armen gaan strelen. Hij was toen aan het ontvangen. Op een gegeven moment voelde ik dat het veranderde en dat hij ook terug ging naar zichzelf en vanuit zijn gevoel mij ook ging aanraken. Wauw wat is dit gaaf zeg. Op deze manier met elkaar in contact zijn en te ervaren hoe het is als ik alleen geef en als het ware mijn ontvang modus uit heb staan. Hierna nog gesproken over wat wij ervaren hebben en wat er gebeurd was. Het was een hele bijzondere ervaring en ik ben een stukje lichter en zeker ontspannener naar huis gegaan. Dus Peter dank voor deze fantastische ervaring.

 41. Gisteren was het zover. Ik had een tantramassage geboekt bij Peter. De afgelopen 2 jaar heb ik al veel tantramassages gehad door heel Nederland.

  Mijn reis duurde maar liefst 2,5 uur. Peter bood aan om mij op te halen van het station. Wat een service!

  Het gesprek vooraf leek wel 1 uur. We praatten over tantra, waar we ons mee bezighielden…
  Ik was heel nieuwsgierig naar de verhalen van Peter. Hij gaf overal antwoord op. Hij heeft me nog wat levenslessen bijgebracht. Ik hing aan zijn lippen. Ik had vragen die ik altijd had willen stellen en nu was mijn kans.

  Ik koos voor liefdevolle aanrakingen met zachte strelingen inclusief een yonimassage. We waren allebei naakt. Dit vond ik zelf erg prettig en ik wilde ook een body to body massage dus naakt is wel zo handig.

  Ik ben absoluut niet spiritueel en aan yoga en meditatie doe ik ook niet. Vaak komt dit wel terug bij een tantramassage. Hoewel ik dit niet bij Peter had aangegeven heeft hij dit perfect aangevoeld. Er was geen sprake van ‘zweverig’
  gedrag. Haha!

  De massage was heel intiem en ook best spannend en opwindend. Hier had ik bewust voor gekozen. De body to body was heerlijk! Even weer een mannenlichaam tegen mij aan. Peter hield me stevig vast, ook toen hij op mijn buik lag. Wat had ik dit gemist! Wow!

  Wat ik ook altijd fijn vind is de lotushouding en het wiegen. Dit had ik niet tegen Peter gezegd maar ineens vroeg hij of ik op zijn schoot kwam zitten. Ik was dus blij verrast.

  Ik heb werkelijk van iedere aanraking genoten. De tijd vloog voorbij. We hebben nog een tijd nagepraat op de mat. Vervolgens heb ik nog een frisse douche genomen alvorens ik mijn reis moest voortzetten.

  Ik heb meerdere massages gehad maar dit overtreft alles. Ik zit er aan te denken om de volgende massage bij Eline te boeken. Dit voelt natuurlijk weer anders dan een massage te krijgen van een man.

  Het is jammer dat ze zover weg wonen want anders wist ik het wel. 😉

  1. Dank voor je mooie bericht Sandra. Fijn ook dat je aangeeft over het zweverige. Ik voelde aan dat dit niet echt jouw ding is en dan blijf ik daarvan weg. Andere mensen vinden dit wel fijn en dan stem ik mij daar weer op af. Wat dat betreft is dus iedereen welkom. Deze sessie was een heel mooi voorbeeld van onderling vooraf besproken consent en handelen vanuit intuitie.
   xxx

 42. Lieve Peter en Eline,
  Ik mocht de meditatieve
  Flogging meemaken.
  Wat hebben jullie dat liefdevol gedaan.
  Als je een reis in jezelf wilt maken, is dit een aanrader.
  Na afloop ook nog een heerlijke massage ontvangen van Eline.
  Dank jullie wel.
  Kees van de Lely

 43. Lieve, lieve en geweldige Eline,

  Vandaag eindelijk de afspraak met jou tot uitvoer kunnen brengen en wat was het een ontzettend fijne en onvergetelijke sessie…
  Ik ben al hier en daar geweest maar was toch behoorlijk nerveus toen ik op weg ging vanmorgen, zelfs slecht geslapen… Vraag me niet waarom, ik ken je niet, ik ontmoet je voor de eerste keer en kan dus eigenlijk geen zenuwen hebben.
  Zou het komen door jouw foto’s en je teksten die me af en toe zo diep raken maar me ook af en toe spontaan laten lachen..

  Tijdens ons gesprekje was het ij snel gebroken en toen al, voelde ik me volkomen op m’n gemak bij je. Op de een of andere manier leek het wel of we elkaar al kenden, zo gemakkelijk kletsen over mij, over jouwzelf maar vooral ook over van alles en nog wat, het had uren kunnen en mogen duren… Maar daar kwam ik niet voor .

  Je vertelde een en ander over jouw manier van masseren, wat ik ongeveer kon gaan verwachten en vroeg me of ik zelf bepaalde wensen had. Na het uitkleden zaten we heerlijk tegenover elkaar op de matras………
  Wat er toen allemaal gebeurde kan ik niet goed omschrijven, het voelde als loskomen uit m’n lichaam en het voelde alsof jouw handen mij door de lucht lieten zweven, toen al en toen moest de massage nog beginnen…
  Lieve Eline, als de hemel echt bestaat dan is de ingang ergens in Alphen aan de Rijn, wat heb ik genoten van onze verbinding, jouw aanraking, jouw handen, jouw lichaam en jouw “attributen” en gewoon “”het er zijn””…

  Ik heb een reis gemaakt die me nog lang bij zal blijven en ik hoop dat ik nog vele van deze tripjes met jouw, en misschien wel met jullie, mag gaan maken, je bent echt waar: G.E.W.E.L.D.I.G..

  Ik hoop heel snel nog een keer van je diensten gebruik te mogen maken en wellicht kunnen we ook snel daarna eens na gaan denken over de sessie waar we bij het afscheid nog over gesproken hebben. Die haken in de muur zagen er veelbelovend uit…..

  Tot snel lieve dame, ik ben sinds vandaag een FAN van je…

  Lieve groet en hele dikke knuffel,
  Johan

 44. Lieve Eline,
  En groot dankbaar gevoel is er de dag nog na de ontvangen awakening massage van jou. Na de korte kennismaking met jou en Peter, waarbij ik me direct welkom voelde, werd er even gesproken over het program voor de avondsessie en de daarbij behorende grenzen. Dat geeft al aan, dat er professioneel wordt gedacht en gehandeld. De klant staat centraal bij jullie beide en dat geeft een erg goede uitstraling.De schoonheid van Eline helpt daar enorm bij. Wat een gratie!! Het is een genot om met deze vrouw “opgesloten” te worden in de behandelruimte, waar na een korte inkeer en een oogcontact om de verbinding tot stand te brengen, de massage begint. Druk op bepaalde plaatsen afwisselend met zachte intense strelingen brachten me al snel in een staat van totale overgave en volledig uit het hoofd. Een weldaad voor iemand die houdt van huidcontact en strelingen. Je ziet me zeker terug. Veel liefs en knuffel, Jan

 45. Awakening massage

  Maandagochtend was het dan zo ver. Ik parkeer de de auto, stapte uit en belde aan bij Eline en Peter.
  Beetje spannend is het wel, bel ik wel aan bij het juiste adres? Geen naamplaatje?
  De deur werd open gedaan en ………….

  Een week eerder een ervaring gelezen van Eline hoe mooi zij het zelf vond om na een lange periode in lockdown te hebben gezeten weer een massage te mogen geven. Haar bericht raakte mij zo dat ik reageerde en al snel een afspraak had staan om langs te komen.
  Die maandag morgen werd ik ontvangen door deze prachtige warme vrouw bij Peter thuis.
  Het gesprek verliep soepel en voelde vertrouwd, voelde mij in hele korte tijd al thuis.
  De spanning die ik in mij voelde veranderde al snel in een soort van liefde die fijn voelde.
  Na deze kennismaking afspraak gemaakt over grenzen en zo besloten we om er helemaal puur in te gaan.
  Voor de massage bestond de mogelijkheid om nog eventje te douchen, dit ontspant ook altijd zo lekker.
  De kamer waar de massage plaats vond was gezellig en sfeervol ingericht.
  We plaatste ons beide tegenover elkaar op het matras, via een korte meditatie bij mijzelf naar binnen en daarna ademhalingsoefening om samen te connecten.
  Ik mocht op mijn buik gaan liggen, de handen van Eline begonnen liefdevol mijn lichaam te beroeren.
  De eerste 5 minuten zat ik nog wat in mijn hoofd, maar daarna waren de handen van Eline die voor totale ontspanning zorgde. ik voelde overal de liefde stromen, van hoofd, nek, schouder, benen en tenen en alles wat daar tussen zit werd met liefde van Eline gestreeld en gemasseerd.
  Soms kwam Eline even tegen mij aanliggen, een knuffel en een kusje in mijn nek en op een wang.
  En mix tussen awakening en tantra kashmir massage op haar geheel eigen manier gebracht.
  In één woord, meer dan geweldig, Oh, dat zijn drie woorden.

  Deze dag ga ik niet snel meer vergeten, dank je wel Eline. Dikke knuffel.

 46. n ik zag dat peter en eline meditatieve flog sessies gingen
  aanbieden was ik gelijk getriggerd.
  Geen idee wat ik kon verwachten maakte ik een afspraak met peter.
  Toen het moment daar was merkte ik van alles bij mezelf. Wat zou dit
  mij gaan brengen. Opwinding, pijn, controle verlies??
  Ik werd liefdevol opgevangen door peter en voor de sessie spraken we
  door wat mijn grenzen waren. Of aanraking gewenst is, welke zone’s en
  welke kledingstukken ik eventueel aan wilde houden.
  Peter vertelde dat hij wel een idee van de opbouw had van de sessie
  maar vooral op zijn intuïtie afgaat en vertrouwde daar direct op.

  We begonnen de sessie met connectie. Even een moment van rust en in
  contact komen met elkaar. Meteen voelde ik de rust en vertrouwen over
  me heen komen en toen peter me uitnodigde om te gaan staan was ik er
  klaar voor.
  de blinddoek gaf mij een extra zetje om meer tot mezelf te komen en te
  ontspannen.
  er volgde een rustige kennismaking van verschillende materialen. Van
  zachte veren tot stugge touw floggers.
  het tempo werd langzaam opgebouwd en gaf me een tal aan sensaties. Van
  momenten van onprettige gevoeligheid op bepaalde plekken tot een
  liefdevolle aanraking op mn huid. Zelf had ik aangegeven het fijn te
  vinden om aangeraakt te worden dus de afwisseling van slaan en een
  liefdevolle knuffel of streling vond ik heel fijn. Het gaf een gevoel
  van geborgenheid en bracht me verder in een staat van rust en
  overgave.
  meerdere keren checkte peter bij mij of ik oke was door de afgesproken
  code woorden te gebruiken.
  Ik kwam in een fase waarin mezelf tegenkwam en mezelf uitdaagde en
  mocht daarin mooie lessen leren.
  Peter voelde het prima aan wanneer het teveel werd en stopte daar toen
  het juiste moment daar was.
  De ontlading, de liefdevolle connectie en de veiligheid die ik daarna
  voelde was overweldigend. Ik had er even geen woorden voor.
  De rust en totale ontspanning erna was intens. Zo diep geslapen en de
  dag erna nog nagenieten van mn gevoelige huid en mn lege hoofd
  Een unieke ervaring, een kennismaking, de eerste keer en zeker niet de
  laatste keer

  Dank je wel lieve peter

 47. Twee keer eerder heb ik een heerlijke tantra sessie mogen ondergaan. Vorige week had ik voor het eerst een afspraak bij Eline. Volledig zonder verwachtingen ben ik erheen gereden, al klonk Eline al heel aardig, sympathiek, rustig, zeer meevoelend in ons telefoongesprek, voorafgaande aan onze tantra sessie. Ik voelde me meteen op mijn gemak en wist dat ik me volledig mezelf kan zijn bij haar. Dat is ook erg belangrijk. Alleen dan kan je een tantra massage volledig onbevangen laten gebeuren. Het doel van tantra is loslaten van allerlei spanningen en emotionele blokkaden. Ondanks dat Eline echt bloedmooi is ( sprankelende prachtige ogen, slank lichaam), kon ik me helemaal overgeven aan haar goddelijke handen. Op een speelse, afwisselde wijze kreeg ze het voor elkaar dat mijn lichaam de ene keer lag te rillen van het vrij komen van in het lichaam opgeslagen emotionele ladingen en de andere keer lag te kronkelen van genot en begeerte. Het was een prachtige energetische versmelting tussen Eline en mij. Wat ontzettend fijn was het dat Eline een paar keer heerlijk tegen mij aan kwam liggen. Het is heel duidelijk te voelen met hoeveel passie, liefde en versmelting Eline haar tantra sessies geeft. Ik voelde me na afloop volledig zen en 20 jaar jonger. Al mijn innerlijke onrust was verdwenen.
  Op dezelfde dag heb ik nog een aantal patienten behandeld. Ik heb een eigen praktijk, waarbij ik ook lichaamsgerichte therapieen geef. Sinds ik bij Eline ben geweest, merk ik dat ik beduidend nog beter kan voelen en de mensen kan aanvoelen. Als therapeut weet ik dat het belangrijk is dat er een balans is tussen geven en nemen. Een therapeut geeft meestal veel meer, dan dat hij of zij ontvangt. Het doel van mijn tantra afspraak was dat ook meer ontvangen en dat ik mezelf volledig kan overgeven aan de goddelijke handen van Eline. Dat is volledig gelukt. Wat een goddelijke ervaring.
  Een tantra massage bij Eline kan ik iedereen aanraden. Alvast veel plezier en geniet ervan.

  Anoniem
  Lichaamsgerichte (psycho)therapeut

 48. Monique doorduin

  Niet zomaar een massage….

  Net voor de lockdown had ik een awakening massage geboekt bij Peter van “jij bent jezelf”. Deze had ik toen geannuleerd vanwege Corona en mezelf voorgenomen dat ik na de lockdown mezelf deze massage gunde. Zo gezegd zo gedaan gisteren was het zover. Ik was overdag best nerveus, hoe reageer mijn lichaam op deze aanrakingen, welke emoties komen er om het hoekje kijken, kan ik ontvangen zonder te geven. Maar ook was ik nieuwsgierig, wat houd zo massage in. Ben in mijn leven echt wel is gemasseerd maar lekker vind ik dat niet, eerder pijnlijk en genieten lukt me dan niet. Overdag nog met mijn mannetje besproken dat ik best spannend vind, hoe voelt het, welk gevoel komt er omhoog.. mijn mannetje zei, ga en geniet, gevoel mag er zijn, die ervaring heb je nu paar x meegemaakt. Dus daar ging ik naar Peter. Ik werd warm verwelkomd en ik kreeg wat te drinken aangeboden. We kletsten wat over Corona, daten en bdsm. Toen ik wat meer op me gemak was vertelde Peter wat meer over deze massage, eigenlijk was alles mogelijk. Van een massage met kleding tot zonder kleding, van een body tot body massage tot een yoni massage, tot lichte pijnprikkels(zweepje) tijdens de massage. En vooral heel belangrijk wat verlangde ik…best moeilijk is dat je wens, je verlangen uit te spreken. Maar goed ik verlangde naar dat ik kan voelen, wat voel ik, waar ligt mijn grens. Ik ben een gever, dus leek mij het ook heel moeilijk te ontvangen en niks terug te geven. Daarin stelde peter mij gerust, je hoeft helemaal niks, je mag knuffel geven als je behoefte eraan heb maar je hoeft niks. Ik was benieuwd kan ik dit, kan ik genieten zonder te geven?
  Ik koos voor een massage, ik zonder kleding, hij met onderbroek. Een massage met flogging ( lichte pijnprikkeling met allerlei soorten zweepjes). Over de yoni twijfelde ik, omdat ik niet wist hoe mijn lichaam al zou reageren op de massage, laat staan als de binnenkant van mijn geslachtsdeel gemasseerd zou worden. Peter zei als je twijfelt niet doen. Zo gezegd zo gedaan, we kleden ons beide uit en ik ging liggen op een matras. Met warme massage olie werd mijn lichaam zachtjes voorbereid op wat komen ging. Dat zachte voelt een stuk fijner aan als een gewone massage. Met verschillende drukpunten, aanrakingen, strelingen gaf ik me over aan zijn handen. Het voelde fijn en goed en zo zakte ik in mijn lichaam. Op een gegeven moment kwam zijn lichaam op het mijne, en werd mijn gezicht gestreeld. Heel mooi was dat even kort slikmomentje maar verder genoot ik in het ontvangen. Ik hoefde niks terug te doen alleen maar genieten van moment. Toen begon Peter met de pijnprikkeling, heel zachtjes begon hij met een zweepje mijn rug te flogging. Een bepaald ritme van zacht naar wat harder, rug en billen elke cm werd aangeraakt. Na tijdje raakte hij mij aan met zachte strelingen, mijn huid is zo gevoelig dat ik de strelingen nog meer voelt. Afgewisseld met strelingen en verschillende soorten zweepjes, voelde ik mijn rug en billen gevoeliger worden. Wel raakte je door het tempo en ritme in een soort trance waardoor het fijn bleef aanvoelen. Aan het einde van de flogging kwam peter weer liefdevol op mijn liggen. Heel bijzonder dit warme gevoel op mijn gevoelige lichaam.
  Hierna vroeg hij mij om te draaien naar de rug en hoe het met me ging. Het ging super goed en het viel me reuze mee.
  Nu was de voorkant aan de beurt, de warme massage olie Werd zachtjes in gemasseerd en geen stukje lichaam werd over geslagen. Nek, hals, borsten, buik, armen, handen, benen, voeten en tenen, zelfs de binnenkant van mijn dijbenen en ook heel zachtjes en professioneel werd buitenkant van mijn v. Aangeraakt. Ik voelde me veilig, ik voelde zijn respect voor mijn lichaam. Zo kon ik genieten in het moment. Ook hier werden de strelingen afgewisseld met zijn lichaam tegen de mijne. Ik werd geknuffeld en ik hoefde niks terug te doen. Ik kon genieten ervan zonder iets terug te moeten geven van me zelf, ik kan ontvangen en mezelf dit gunnen. Zo slap als ik was werd ik op mijn zij gedraaid, zachtjes werd mijn rug nog gestreeld, vanuit de verte hoorde ik een stem die vertelde dat ik rustig mocht bijkomen, met een liefdevolle knuffel en een zoen vanuit zijn kant was de massage klaar.
  Ik heb mogen ontvangen,
  Ik kan ontvangen,
  Ik kan genieten van ontvangen,
  Ik hoef niks terug te doen,
  Ik ben dankbaar dat ik mij dit gunde,
  Ik kon mezelf zijn,
  Ik ben mezelf,
  Ik ben mezelf bij “je bent jezelf”

  ♥️Warm hart
  Monique♥️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.