Ervaringen van onze bezoekers bij onze workshops

“Goed georganiseerde workshop. Enorm genoten en veel geleerd.

Hans

Ik vond de workshop mooi van opbouw. In korte tijd kon ik de andere genoeg leren kennen om me vertrouwd te voelen. Het resultaat is dat ik een heerlijk een massage kon geven en ontvangen.
 

Hans

“Net thuis van de awakening massagedag met Peter en Eline…wat een mooie ervaring, Peter en Eline hebben ons (deelnemers) een warme bedding gegeven, waardoor we ons konden laten meenemen en verrassen…goed voorbereid, goede opbouw, heel betrokken met alles wat zich voordeed…Fijne groep, fijne energie… deze vorm past bij ze, ik hoop dat ze nog veel vaker samen workshops zullen aanbieden, het is zo fijn om in de overgave te zakken…Voor mij persoonlijk was er weer de bewustwording dat een massage geven net zo fijn is als ontvangen…dat de (kundalini) energie net zo snel op kan komen, dat ik blij wordt van dagen zoals vandaag, mijn batterij is weer opgeladen…”
 

Thea

“Jullie mogen meer dan trots zijn op jullie eerste keer. De manier waarop met passie en warmte heb ik nog niet ervaren bij andere workshops. Het was jullie droom die uitkwam en ik ben blij dat ik daar klein stukje van heb mogen deelnemen. Alle goeds voor nog wat komen gaat! Thanks”
 

Peter

De uitnodiging voor de Awakening massage workshop van Peter en Eline kwam voor ons op exact het goede moment. We hadden behoefte aan exclusieve tijd voor elkaar, maar ook aan verbinding op een ander dieper niveau. We wisten ook dat aanraking daarvoor de weg zou zijn. De dag begon met een informeel en warm ontvangst. De eerste opdracht daagde ons gelijk uit tot zelfreflectie, maar zorgde ook voor verbinding met de groep. Door de oefeningen die daarop volgden landden we meer in ons eigen lichaam. Een heel fijn begin voor het intieme middagdeel. Peter en Eline lieten met uitleg, humor en liefde zien hoe je samen kunt beginnen met spelen en overgave door middel van Tantrische massage. Toen we zelf aan de slag mochten voelde het ergens nog een beetje onwennig, maar met de hulp van Peter en Eline bereikten we een intense overgave en voelden we de energie enorm stromen. Die energie hebben we mee naar huis genomen en we merken het effect nog steeds. Deze dag heeft voor ons een deur geopend die we nooit meer dicht willen doen.   

A&C