coaching

De grootste gave is overgave

praktijk voor bewustwording en persoonlijke groei

Je verliest jezelf in waar je van houdt en je vindt jezelf er ook weer in terug..Relaties zijn van alle tijden maar tijden veranderen dus ook relaties veranderen. Wellicht speelt dit ook in jullie leven wel een rol en hebben jullie er moeite mee om de verandering in de relatie vorm te geven. Wij kunnen jullie als transformatie mentor inzicht geven in jullie relatie om wellicht dichter bij elkaar te komen.
Kunnen wij wel samen werken? Staat onze verbinding niet onder druk als we naast onze relatie ook nog eens gaan samenwerken in een onderneming? Allemaal angsten die ons eigenlijk beperkte om er echt voor te gaan. Nu is het dan zo ver. Jij en Jezelf is een feit en wij willen jou graag op weg helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Vanuit onze levensvisie en ons gevoel ondersteunen wij jou om de beste versie van jezelf te worden. De inzichten die wij kregen en nog steeds krijgen gebruiken wij en zetten wij in om jou een stapje op weg te helpen en om bij je blokkades te komen. Je kan dan uiteindelijk jezelf helpen om anders in het leven te gaan staan.Afgestemd op jouw behoeftes kunnen we samen het pad inslaan van bewustwording.

Dit kan in een gesprek, met lichaamswerk, tijdens een wandeling in de natuur maar ook passen wij fotografie toe om je andere inzichten te geven of je te leren omgaan met je onzekerheden.

Emotionele of lichamelijke blokkades kunnen overal vanuit het verleden vandaan komen en ons doel is om samen met jou bij de kern te komen. In het lichamelijk emotionele kan een helende massage een mogelijkheid zijn om oude pijn en trauma’s een plekje te geven. Wij nemen je mee in een reis van bewustzijn en verbinding waarin je een helende vorm van levensenergie mag ervaren. Tijdens onze massages nodigen we je uit je over te geven aan onze zuivere intentie om je wezenlijke zelf te ontmoeten door je eigen energie en sensualiteit te ontdekken en te beleven.

 

 

Werken aan je relatie

Relaties zijn van alle tijden maar tijden veranderen dus ook relaties veranderen. Wellicht speelt dit ook in jullie leven wel een rol en hebben jullie er moeite mee om de verandering in de relatie vorm te geven. Wij kunnen jullie als transformatie mentor inzicht geven in jullie relatie om wellicht dichter bij elkaar te komen.

Werken aan jezelf

Jij bent jezelf en dat is in deze tijd en huidige samenleving al moeilijk genoeg. Voel jij dat jij niet jezelf kan zijn en wil jij meer vanuit je hart leven? Wil jij meer in contact staan met wie je werkelijk bent? Heb jij verlangens die gehoord mogen worden? Bij Jij bent Jezelf gaan we samen met jou op onderzoek uit zodat jij gaat ontdekken wie je werkelijk bent.

Stel jezelf eens de volgende vragen

Wil jij van je kwetsbaarheid je kracht maken?
Sta jij niet echt in contact met jezelf?
Zoek jij spanning en rust in de liefde?
Heb jij moeite met het aangaan van intimiteit?
Vertoon jij vluchtgedrag in het aangaan van relaties?
Heb jij moeite om vanuit je hart te kiezen voor jezelf?
Vind jij het moeilijk om vanuit je ware verlangen te leven?
Vind jij het lastig je grenzen aan te geven?
Heb jij te weinig zelfvertrouwen?
Heb jij vervelende dingen meegemaakt in eerdere relaties?

 

Jijenjezelf

Dus of je nu in een relatie zit of niet. Wij kunnen in beide gevallen van betekenis zijn voor jouw of jullie vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hebben jullie het verlangen om op een dieper niveau te verbinden en elkaar opnieuw te  ontdekken? Samen gaan we aan de slag om jullie bewuster naar elkaar te laten kijken, te voelen en te ervaren.
Iedereen die in een relatie zit komt zichzelf wel eens tegen. Je vraagt je af of er meer is en zo ja, wat is er dan nog meer?
Er kan ook verlangen zijn naar een ander en hoe moeilijk is het dan om dit met je partner te delen. Waar komen die gevoelens vandaan want je houdt toch van je partner en je bent zeker niet van plan om je partner te verlaten. Hierover praten kan veel ruimte geven. Wellicht is er iets nodig om je huidige relatie weer te laten leven waardoor het verlangen naar elkaar weer kan groeien. Maar misschien is er ook meer aan de hand en voel je dat de monogame afspraak die je ooit samen maakte beknellend werkt.
Vanuit onze levens ervaring weten wij dat dit lastige vragen zijn waar zo even niet snel antwoord op te geven is. Wij kunnen jullie ondersteunen in het communiceren met elkaar om dit verlangen samen of los van elkaar een plek te geven. 
In veel gevallen is angst de reden om elkaar kwijt te raken. Bij ons krijg je de ruimte om zonder oordeel deze kwetsbare onderwerpen te bespreken.

Tijden veranderen dus ook relaties veranderen. De traditionele rolverdeling ligt al lang achter ons waardoor veel mensen zoekende zijn naar een nieuwe manier van in relatie zijn. Of dit nu monogaam is of niet. Alles valt en staat met; “samen delen is samen helen”.

Ook de seksualiteit in relaties maakt tegenwoordig een enorme verandering door. Mensen voelen steeds meer een drang naar vrijheid, autonomie en ook willen steeds meer mensen echt genieten tijdens de seks. Ook hierin kunnen wij jullie spelenderwijs leren om de seks binnen jullie relatie weer nieuw leven in te blazen. 

In de sessies is er de mogelijkheid om samen te komen maar ook bestaat de mogelijkheid om eerst los van elkaar met ons in gesprek te gaan. Wij zullen ons dan inleven in jullie gevoel en als mediator functioneren met als doel jullie nog dichter bij elkaar te brengen.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.