Een Awakening massage in woorden omschrijven is bijna onmogelijk. De massage moet je voelen omdat eigenlijk elk woord tekort doet aan de ervaring die het jou kan geven.

In de liefdevolle aanraking van een Awakening massage gaat alles om energie. Energie om blokkades op te heffen zodat die vrijelijk door het lichaam kan en mag stromen en zorgt voor vitaliteit en een heldere vrije zelf beleving. Er is geen plekje op je lichaam wat wordt overgeslagen. Iedere centimeter krijgt aandacht en liefde waardoor het met geen enkele andere massage valt te vergelijken.

Een groot onderdeel van de menselijke (seksuele) energie is voorplantingsgericht. In het westen wordt dit gekoppeld aan lust en seks waardoor er een taboe op rust. Ook wordt het vaak gelinkt aan iets wat alleen tussen partners mag ontstaan. Door dit taboe kan er een blokkade ontstaan waardoor liefde voor zichzelf en anderen niet kan stromen. De Awakening richt zich op complete vrijheid, het ontkrachten van blokkades waardoor de levens energie weer vrij mag stromen. Hierbij worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt in verband met jouw grenzen. Een groot onderdeel van de menselijke (seksuele) energie is voortplantingsgericht. In het westen wordt dit gekoppeld aan lust en seks waardoor er een groot taboe op rust. Ook wordt het vaak gelinkt aan iets wat alleen tussen partners mag ontstaan. Door dit taboe kan er een blokkade ontstaan waardoor liefde voor jezelf niet kan stromen.

De Awakening richt zich op complete vrijheid, het ontkrachten van blokkades waardoor de levens energie weer vrij mag stromen. Hierbij worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt in verband met jouw grenzen.

De massage is rijker en intenser. Het gaat om de verbinding, ontspanning en het loslaten van blokkades. De Awakening massage kan als erotisch ervaren worden maar ook mentaal, lichamelijk of een combinatie van beide. De vrouw of man staat centraal zonder enige bijbedoeling. Als er erotische gevoelens vrijkomen dan kan dit heel opwindend zijn en deze gevoelens zullen veel intenser beleefd worden. Alles mag er zijn en er moet niets.
In de massage krijgt ieder lichaamsdeel de aandacht die het verdient waardoor jij de volledige controle uit handen kan geven om je te laten meevoeren in de liefde en de aandacht die jou toekomt. Awakening gaat niet om seks maar om een connectie maken zodat je geleid kan worden in ontspanning en bevrijding. Een gehele ontspanning van lichaam en geest en een ervaring die je nog lang zal herinneren.

Als masseur en coach kunnen wij onderdeel zijn om blokkades te verzachten zodat je kan leven in volle liefde voor jouzelf en daarmee alles om jou heen. Jij als cliĆ«nt blijft altijd de dijkbewaker van jou grenzen en verlangens die ook vooraf duidelijk besproken worden en altijd gerespecteerd worden door ons als masseur. Tijdens de massage wordt nooit teruggekomen op de door jou aangegeven grenzen.  

De massage vindt plaats op een dun matras en wij maken gebruik van 100% natuurlijke kokosolie zonder toevoegingen.

Kom dit ervaren en je hebt een geluksmoment voor het leven.