Welkom bij

Jij Bent Jezelf

Tantra massage, Coaching en Fotografie Alphen aan den Rijn

Maatwerk

Wij werken met mensen dus is elke sessie en behandeling maatwerk naar gelang jouw verlangens.

Massage

Massage en lichaamswerk is een belangrijk onderdeel van onze behandelingen.

Tantra

De weg naar rust en ruimte. Wat kan Tantra voor jou in het leven betekenen.

De grootste gave is overgave

Coaching

Wij laten jou de bomen zien in plaats van het bos en gaan met jou op zoek naar het juiste pad.

Relatie coaching

Loskomen van vaste patronen. Communicatie begint bij jezelf voor een evenwichtige relatie.

Fotografie

Een positief zelfbeeld krijgen om sterker in het leven te staan. Durf naar jezelf te kijken.

Soms heb je een ander nodig om het beste uit jezelf te halen

NIEUW!!! Give and receive Awakening massage

Nieuw in ons aanbod is de Give and Receive Awakening massage. Een massage waar jij gaat ontvangen maar waar je zelf ook gaat masseren. 
Lees hier meer over dit nieuwe aanbod.

Meditative Flogging.Er zijn veel spirituele tradities die je kan gebruiken om de stilte in jezelf te vinden. Je kan ook via veel manieren in contact komen met je onderbewustzijn. Verschillende lichamelijke prikkels kunnen daarbij toegepast worden. Zo is Flogging ook een intense manier, wat niet inhoudt dat we  simpelweg hard slaan, maar met liefde, aandacht en zorgvuldigheid langdurig geselen, zodat de ontvanger een gevoel van genot en extase kan bereiken. Ook kunnen er bij meditative Flogging allerlei onderliggende emoties en oude pijn vrijkomen.

Belangrijk!

Wij stellen als LifeCoach geen diagnose en behandelen deze ook niet. Als je echt psychische klachten hebt dan raden wij je altijd aan om contact op te nemen met je huisarts die jou kan doorverwijzen als dit nodig is. Wij zijn als LifeCoach niet verantwoordelijk voor je probleem of coachvraag. Dit blijft ten alle tijden je eigen verantwoordelijkheid. Wij als Lifecoach begeleiden en ondersteunen je bij je coachvraag. Heb je ernstige psychische klachten die jouw leven beperken, dan dien je hiervoor een therapeut te zoeken die voor jouw probleem een gepaste diagnose kan stellen en jou methoden aan kan bieden op basis van jouw klachten en/of problemen. Een therapeut helpt jou om de problematiek in zo kort mogelijke tijd te minimaliseren zodat jij je als patiënt weer zelfstandig kan redden. Dit doen wij als Lifecoach niet. Wij richten ons vooral op het welzijn en jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.

Jijenjezelf