Kashmirische massage

De Kashmirische massage is een intense, zachte en intieme massage die jouw energie zal laten stromen. In deze massage is er gelijkwaardigheid tussen gever en ontvanger. De massage is warm en liefdevol maar kan zeker intense gevoelens opwekken.

De zachte en liefdevolle aanraking in combinatie met ontspannende muziek brengen je naar je innerlijke kern waardoor jij je geheel kan ontspannen.

Deze massage is geheel voor jou. Laat jezelf meevoeren naar je innerlijk kern en geef je over aan alles wat je daarin tegenkomt. De Kashmirische massage is als een soort dans met stromende en vloeiende bewegingen. Afhankelijk van wat er in de massage ontstaat, vertrouw ik op mijn intuïtie om precies te geven wat jij op dat moment nodig hebt.  

In de massage mag alles er zijn. Verdriet, oude pijn, boosheid en/of schaamte. Maar ook genot, opwinding of blijheid mag er zijn. Zijn wie je bent en er is geen goed of fout.

De massage vindt plaats op een dun matras op de grond en voorafgaand aan de massage bespreken wij duidelijk jouw grenzen en verlangens.